Despre Filmare & Fotografie Aeriana

targ-craciun-sibiu-2015-01-1000x590 (1)

Fotografia aeriana ofera o perspectiva proaspata si incantatoare a unui obiectiv avand multiple aplicatii in diverse domenii de activitate: turism, imobiliare, transporturi, asigurari, publicitate, promovarea proprietatilor publice si private, sport si recreere, evenimente etc .

Serviciile de fotografiere aeriana si filmare aeriana constau in realizarea unor capturi foto video de la o distanta de maxim 1.000 metri de la sol, utilizand drone multimotor pe care exista echipamente de filmare & fotografie ce pot fi comandate de la sol prin radio-comanda. Echipamentul permite vizualizarea de la sol a imaginilor captate de camera video, astfel putand gasi unghiurile perfecte pentru fotografiere si filmare.

Filmarile aeriene sunt capturate in 4K UHD (Ultra High Definition) 3840 x 2160 la 60 fps (cadre pe secunda) sau Full-HD (High Definition) 1920 x 1080p la 60 fps (cadre pe secunda), fapt ce permite o post procesare foarte buna.

Serviciile ofera multiple avantaje:

  • se pot fotografia atat locatii exterioare cat si interioare (unde accesul ar fi mai greoi in alte conditii)
  • costurile de realizare sunt mult mai mici fata de cele necesare pentru a inchiria un elicopter de exemplu
  • timpul de procesare si oferire a imginilor finale este foarte mic
  • beneficiarii pot asista la sedinta fotografica, deci isi pot alege si personaliza locatiile
  • tehnologia este “verde” , deoarece nu implica nici un fel de factori sau echipamente ce polueaza mediul.

Pentru a putea obtine o cotatie de pret si pentru a putea programa o sedinta de filmare sau fotografie aeriana, va invitam sa apelati cu incredere datele noastre de contact.

FilmareAeriana.ro este un serviciu al Media Serv
web design by Media Serv