Termeni utilizare site

FilmareAeriana.ro este un serviciu oferit de firma Media Serv SRL, care isi rezerva drepturile de proprietate asupra acestuia.

FilmareAeriana.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori, pastrand un ton partial, arbitrar in raport cu aceste informatii, ne avand obligatia de a verifica materialul publicat de catre utilizatori.

Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe siteul www.FilmareAeriana.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui site (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui site presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre Media Serv SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.
Notificarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. siteul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Termenilor de Utilizare dar si a serviciilor si ofertelor.

Media Serv SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricand, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Media Serv SRL nu este raspunzatoare fata de dvs. sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul siteului.
Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Odata cu acceptarea termenilor de utilizare ai www.FilmareAeriana.ro, acceptati sa despagubiti si sa protejati Media Serv SRL, partenerii si angajatii de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din continutul modului personal sau datorita folosirii serviciilor siteului, conexiunii la site, violarii Regulilor de Utilizare sau violarii oricaror drepturi ale acelui tert.

Media Serv SRL isi rezerva dreptul de a actiona in instanta, civil sau penal, persoanele fizice sau juridice care incalca conditiile de utilizare ale acestui site.

Daca vreo prevedere din acest capitol “Termeni si conditii de utilizare” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi prezente in acest document, acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni si conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Media Serv SRL in privinta utilizarii site-ului www.FilmareAeriana.ro.

Orice incalcare a acestor Termeni si conditii de utilizare, poate fi semnalata la adresa: office@mediaserv.ro, sau la urmatoarele date de contact:

S.C. Media Serv S.R.L
Paltinului 16, Sibiu

J/32/55/2004
RO 16059292

Website: www.mediaserv.ro
E-mail: office@mediaserv.ro

FilmareAeriana.ro este un serviciu al Media Serv
web design by Media Serv